Pages

Wednesday, February 15, 2012

AZ UTCA KINCSEI

Otthon évente egyszer, lomtalanításkor  érdemes nyitott szemmel járni, de nem így Amerikában! Itt nem a lomot, a használhatatlan dolgokat teszik ki, hanem amire már nincs szükségük, de másoknak még jó lehet, azaz működőképes. Egyébként a szemetesek mindent válogatás nélkül elvisznek. Feldobják a kukásatóra és bedarálják, legyen az fotel vagy kisasztal.  

Megérkezésünk óta már számos dolgot találtunk, a lakásunk egy része így lett bebútorzva. Főleg költözésekkor érdemes figyelni, mert még így télen is vannak kincsek. Ezek közül az egyik kedvencünk:

Nosztalgia scrabble, fa díszdobozban és fa betükkel. Hiánytalan, mind a 100 betű megvan hozzá, plüss zsákocskában, fa betütartókkal.  Esténként ezzel szoktunk kettesben játszani, szavakat tanulni, gyakorolni. Valószínűleg ezt haza is fogjuk vinni magunkkal, bár a doboza elég nehéz.


De találtunk már turmixgépet, kenyérpirítót, evőeszköztartót, teljesen új Martens cipőt (amit továbbajándékoztunk, 45-ös volt), íróasztalt, komódot, gyerek és felnőttkönyvet (amit el is adtunk már!)

No comments:

Post a Comment