Pages

Tuesday, March 20, 2012

LAKE EFFECT DINER

E váratlan hétköznap esti kimenő/randi a lányaiknak köszönhető, hogy már nyolckor kidőltek és a gyerekvigyázó szomszédainknak! A helyet már régebben kinéztük,  igazi amerikai bisztró hangulatú kajálda, pontosan olyan, mint a filmekben. Ahol pörög az élet és nagyüzemben készül a kávé. Forgalom nem volt túl sok, de a hangulat az tökéletes volt! A rengeteg fémes felüleletet (még a reluxa is fém volt) halványrózsaszín és sárga csíkok törték még. 

Még a tévé is tökéletesen illet a helyhez, szintén fémes színével, amiben a helyi hírek mentek, persze lenémítva.
A választás gyors és egyértelmű volt, hamburger sültkrumplival, rendelés után pedig már bőven volt idő felmérni a terepet. Pont olyan volt mint amilyenre számítottunk. 

élőben sokkal szélesebb a vállam csak
 nem akartam kitakarni az egész helyet :)
Ahhoz, hogy minden a helyén legyen megjelentek a zsaruk is, de valszeg nem először életükben, mert nekik sem tartott sokáig a rendelés. Nem volt tömve az étterem, de azért folyamatosan jöttek a vendégek. A kaja teljesen rendben volt, a krumplin rajta a héja, hogy látszódjon, hogy tényleg abból van, a marhahúsról pedig az étlapon feltüntették, hogy hormonmentes friss marhából készült.

Vacsora közben kétszer is megjelent a felszolgálólány, hogy megkérdezze, minden rendben van-e, harmadjára pedig a számlát hozta, hozzátéve hogy nem sürget minket. Egyszer azért kíváncsi lennék még, hogy milyen a reggeli pörgés, hogy jobban jönnek mennek-e az emberek és a kávé közben beleolvasnak-e az aznapi hírekbe és mindig társalognak-e a pincérnőkkel?

Az igaz probléma inkább az lesz egyszer, amikor a lányaink megkérdezik hol és mikor is készültek ezek a képek, mit is fogunk Nekik mondani... J

No comments:

Post a Comment