Pages

Friday, March 9, 2012

PLÁZA – WALDEN GALLERY

Több mint fél éve itt vagyunk és nem jártunk még eddig amerikai plázában. Ez lehet, hogy valakinek nyomasztó lett volna, mi azért valahogy elviseltük J. Ugyanakkor ha már itt vagyunk és kint esős idő van, akkor rászántuk az időt, hogy megnézzük. Vásárolni valónk is akadt, mert Emese egy kis csoportársa meghívott a szülinapi bulijába, így jó kombinációnak tűnt.

Először Emese nem tudta hova tenni az úticélunkat, de Zsuzsi mondta Neki, hogy otthon is jártunk többször a Duna Plaza-ban. Aztán jött a hirtelen megjegyzés Emesétől! ”Itt nem Duna Plázának hívják, hanem biztos Donald Plázának” J.

A pláza tipikus fényt és plázaillatot árasztott, nem tudom, hogy ezt hogy tudják nemzetközileg ugyanolyanra csinálni.
Azért a boltok különböztek az otthonitól, rengeteg olyat láttunk amiről eddig nem is hallottunk, még a kajálós részen is voltak olyan gyorséttermek amik újak voltak nekünk. A plaza csak két szintes volt, viszont óriási alapterületen! Az egyes végeiben pedig hatalmas ruha, sport és elektronikai áruházak voltak.

Mi csak egy pár üzletbe mentünk be, köztük egy spéci konyhás-főzős boltba, ahol rengeteg kóstolós terméket kínáltak. Különböző lekvárok, szószok (csípős, tormás, fűszeres, mézes stb) mindegyikhez kis ropi vagy keksz, hogy teljes legyen az élmény. Rengeteg jópofa konyhai kiegészítőt láttunk, de mivel korlátozott mennyiséget tudunk csak hazavinni így nem vásároltunk.
A következő hely egy  játékbolt volt, ahol a legkülönfélébb játékok voltak elölhagyva kipróbálásra, hogy a kicsiket is lekössék. A csajok élvezték az biztos, de az apukákra nem igazán gondoltak, hogy mi történik ha egy két és fél éves kiscsaj el kezd száguldozni egy elektromos mozdonnyal J

A kíváncsiság kedvéért még benéztünk egy ruhaboltba a sok közül, ami kb 2-3 szor akkora volt mint egy C&A. Már a látványban is elfáradtunk. Kaptunk az egyik eladónőtől egy 20%-os kupont, de a lányok annyira felpörögtek, hogy inkább indulóra fogtuk.

Egy kérdés maradt bennem, hogy vannak-e valamilyen törzsvásárlói programjaik, mert itt az se meglepő, hogy már a belépésnél kap az ember valami ajándékot vagy ingyenkupont. Majd egy amerikai ismerőstől megkérdezzük.

FÉNYKÉPEK:



No comments:

Post a Comment