Pages

Saturday, January 28, 2012

MOLLY ÉS MORRIS

Az óvodában minden pénteken más-más kisgyerek visz be valami játékot vagy könyvet, amit megmutat és megoszt a többiekkel. 
A csoportnak van két kisegere Molly és Morris, akik egy kosárban laknak és hétvégére hazamennek azzal a gyerekkel, aki a játékot hozta.  A két vendéghez egy napló is tartozik, amiben be lehet számolni az egérkékkel történk kalandokról, lehet rajzolni és fényképet ragasztani. 
Másnap az oviban ezt hangosan felolvassák, hogy mindenki lássa a nagy eseményeket. A héten Emesére is sor került. Nagyon várta a két kis látogatót és már az autóban nézegette a naplót és mesélte, hogy kiket lát a képeken. A többiekkel voltak már kosármeccsen, balettórán, szülinapi bulin, építettek nekik házat, meglátogatták a mikulást.  
Molly és Morris két napig velünk is mindent együtt csinált. Először piknikeztek a babakonyhánál, mert már nagyon éhesek voltak, de utána a rendes ebédnél is jelen voltak. Táncoltak, szaladgáltak, repkedtek, kisautóztak, még jó, hogy a fürdőkádba nem kerültek be. Még az is lehet, hogy éjszaka valódi egértársaikkal buliztak, de erről már nem számoltak be nekünk!

No comments:

Post a Comment