Pages

Wednesday, January 4, 2012

ÓVODA 3

Az ovódában is téli szünet volt, de az utolsó hetek sok meglepetést tartogattak mindenki számára. A karácsonyi készülődés mellett a legnagyobb öröm mindenki számára, hogy Emese megszólalt angolul, megértette amit kérdeztek tőle, válaszolt rá, de nem csak egy szóval, hanem egy egész mondatban. Az egyik ovónéninek még a könnye is kicsordult. 
A gyerekek is csodálkozva kérdezték az ovónéniket, hogy ez hogy lehet, sőt több szülő is megszólított már reggelente, hogy a gyereke meséli otthon, hogy Emese beszél angolul.

Dóra, a rajzfilmfigura, ahogy Emese megrajzolta

Van már két-három nagyon helyes kislány, akiket Emese már a barátnőjének nevez. Ők is nyugodt, csendes természetűek, nem véletlen, hogy pont őket választotta. De valószínűleg ők is kedvelik Emesét, mert a szüleiktől mi is visszahallottunk, hogy a nevünk sokat van emlegetve otthon.

Most már semmi kétségünk, hogy jó helyet választottunk neki, azaz ez a jó kis ovi talált meg minket.  Négy hónapja jár már oda, de eddig semmi rossz szokást nem hozott haza, illetve a kezdeti beszoktatás óta semmi negatív érzéssel nem találkoztunk nála. A kézügyesség volt mindig is az erőssége, de az utóbbi időben ez még jobban fejlődött.

No comments:

Post a Comment