Pages

Thursday, August 9, 2012

BLOCK PARTY


Tegnapelőtt este volt az utolsó alkalom, amit közösen töltöttük a szomszédainkkal, azaz az általuk szervezett buliba mentünk mi is el. A szomszédságunkban lévő community garden-ben  volt az összejövetel.

Ötkor már székeket, asztalokat hoztak, sőt még egy sátrat is felállítottak. A menü egy részét  a block club biztosította, az italokat és a többi dolgot mindenki maga hozta. Mi a kezdésnél segítettünk a pakolászásban, majd Zoli elment iskolába.

Mi a lányokkal maradtunk, buborkét fújtunk, aszfalt krétával rajzoltunk, beszélgettünk, majd jól belakmároztunk. Mindenki kitett magárért, így tényleg különleges finomságokban volt részünk mint pl. vadrizs naranccsal és datolyával vagy waldorf saláta. A kisebbikünket megint elszólította a természet, pont jókor, mert közben Zoli is hazaérkezett. Így közösen tértünk vissza, de mi már csak desszertet csemegéztünk a lányokkal.

egy montázs a közösségi kertről, ahogy közösen építették
teljesen összekovácsolta ennek a pár utcának a lakóit
(fotó a netről)
A gyerekeknek vízi bombát fújtak fel a kerti slaggal, de a mi lányaink csak kisbabaként őriztek egy-egy darabot belőle és ha mégis kipukkadt, akkor hatalmas kacagás lett az eredménye. A többi gyerek között komoly csata folyt, a ruhájukból csak úgy csavarni lehetett a vizet. Egyszer a kerti slagnak Zoli is áldozatul esett. J De szerencsére fáznunk nem kellett! 

Mi sötétedés körül jöttünk el, de a buli késő éjszakáig tartott. Otthon ezt elképzelni sem tudnánk, hogy a környező utca lakói ételekkel, legjobb sörökkel összejöjjenek, a gyerekek szabadon szaladgáljanak és közösen órákat játszanak, beszélgessenek.  HM-től búcsúajándékként Jim (a férje) által készített gyönyörű kitűzőket kaptunk.

No comments:

Post a Comment