Pages

Saturday, August 4, 2012

EGY BLOG BELÜLRŐL

Gyorsan a mindennapjaink részéve vált a blogírás. Praktikus megoldásnak indult, hogy egyszerre tájékoztassuk a családot és a barátokat. A hónapok során viszont szinte hozzánk nőtt. Természetesen emellett kellenek külön levelek, beszélgetések, hogy mi is halljunk információt másokról!

Biztos, hogy jó lesz majd egyszer hónapok/évek múlva visszaolvasni, de leginkább arra leszünk kíváncsiak, hogyha a lányok nagyobbak lesznek, akkor Ők, hogy fognak viszonyulni hozzá. Emese talán emlékezni fog az itt töltött időre, de Nóriban nem vagyunk már biztosak. Sajnos nekünk sincs túl sok emlékünk három éves korunkból...

A bejegyzésekkel kapcsolatban általában van egy pár téma a tarsolyunkban, amivel épp találkozunk, emésztgetjük Őket egy kicsit, átgondoljuk fényképet keresünk hozzá és közzétesszük. Biztosak vagyunk benne, hogy sok minden így is kimarad, de nem baj, azok majd maradnak élő szóban!


Akik szereti a számokat, azoknak érdekesek lehetnek az oldal által nyújtott statisztikák is, amiket csak mi látunk. Ezek alapján napi szinten kb 25 oldalmegnyitás történik az oldalunkon, de ezt mindenféle egyéb bontásban is megmutatja.

Azt is mutatja, hogy melyik országból hányan nézték meg vagy, hogy milyen internetes keresőt használtak. Ez a tegnapi adatot mutatja: 

A blogot alapból nem reklámoztuk, de az interneten publikus, így véletlenszerűen is rá lehet találni. 

Természetesen ehhez is van egy statisztika, hogy az emberek milyen keresőszavak alapján jutottak ide. Ez a kép az ehetit mutatja, de ezzel ellentéteben leggyakrabban a különböző mesék, mesefigurák, mondókák alapján találtak ránk, de sokan például olyan színű szobát kerestek, mint a lányainké.

Hetente változó. Ki tudja, lehet, hogy olyanok is követik az életünket, akiket személyesen nem is ismerünk.
Üdvözöljük Őket is, reméljük érdekesnek találják!

No comments:

Post a Comment