Pages

Wednesday, April 25, 2012

BÉBISZITTEREK AKCIÓBAN

egy gyerek mellé simán elfér még kettő

Rokonok és barátok hiányában aggódni lehetne értünk, hogy szobafogságra vagyunk ítélve. Rendszeres olvasóink azonban tudják, hogy ez nem így van! Eddig már egy jó pár gyerekmentes alkalmunk  volt, amiért többeknek is hálásak lehetünk. 

Az első helyet tartósan szomszédaink szerezték meg! Tőlük akár vacsorával, fürdetéssel és altatással egybekötött felügyeletet is kérhetünk. De volt már délutáni pihenő idő alatti, éjszakai, óvodába szállítós vagy hirtelen itthagyós eset is! Bátran ajánljuk mindenkinek őket, referencia levelet biztosítunk hozzájuk! Aki versenyezni szeretne velük annak be kell szerezni egy másfél éves örökmozgót is hozzá!
a ház férfiai akcióban

Ezt követően időrendi sorrendben Miki és Réka következik, akik megérkezésünkkel egy időben költöztek hozzánk és három hónapig velünk laktak. Nóri amint meglátta Mikit rögtön bírkózni akart vele, de volt olyan, hogy csak neki engedte meg begombolni a pizsammáját.  Réka doktornéni azontúl, hogy megvizsgálhatta őket, még a hajukat is levághatta!

Jelenleg Balázs az egyik tartalék erőforrásunk, aki szintén CTP-s diák és másfél évig kint tanul. Nem messze lakik tőlünk, így ő is könnyen mozdítható. A lányok Őt is le tudták venni a lábáról , de ez legyen az ő titkuk. Balázs vizilabdásként jó kis mutatványokat tud, de titkolt táncművészetével is szédítette a lányokat. Bevallom közben én is jól szórakoztam. Miután egy este itt aludt náluk, Nóri természetesnek vette, hogy most már itt fog lakni velünk és másnap este is várta haza.

Ágiék év elején érkeztek Buffalóban, de a rövid ismeretség ellenére a lányok rajonganak érte. Mikor átjött hozzám a sütésben segíteni a lányok rögtön lecsaptak rá, így Zolival romantikusan ketten pucoltuk és reszeltük a több kiló almát, míg ő mesélt, barkácsolt, babázott, szülést vezetett és homokozott és még ki tudja mire vették rá őt a kiscsajok.

Ezentúl vigyázzanak azok, aki kapcsolatba kerülnek velünk, ki tudja mikor találja magát hármasban a lányinkkal! J

No comments:

Post a Comment