Pages

Monday, April 9, 2012

HÚSVÉTI TOJÁSKERESÉS

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Az amerikai húvéti tojáskereséből már szombaton kivettük a részünket. Az egyik helyi templom szervezésében meghallgattuk, hogy az egyes húsvéti szokások mit is jelentenek, majd kezdődött a tojáskeresés. Korosztályok szerint. Üreges műanyagtojások voltak, amiknek a közepébe egy-egy sorszámot rejtettek, majd sorban bemondták Őket. A sorrend igazából az ajándékválasztást szabta meg. Az elején még sokminden közül lehetett választani, így sikerült kifognunk talán a legnagyobb csokinyuszit!

Egy negyvenkét centis, több mint egykilós nyuszit kaptunk, Nórinak pedig egy kisebbet.


Utánna volt még hotdog-ozás, és tudtunk beszélgetni egy újonnan megismert magyar családdal.

Vasárnap délutánra meghívtak minket (többek között) egy újabb húsvétozásra. Volt ismét tojáskeresés, bőséges és nagyon finom vacsora, majd csak azt vettük észre, hogy besötétedett.
A lányok nagyon élvezték, hogy az egy éves kislányukra vigyáztak és barátkoztak a németjuhászukkal is. Először csak messziről figyelték, fel is kellett vennem Őket, majd már közelebb merészkedtek majd Emese hátulról egyszer már meg is simogatta.
Itthon pedig kipakolták, összerendezték a csokiszerzeményeket, még le is kellett fotózni őket. Remélhetőleg hetekig ki fog tartani a csokikészlet, bár én még nem néztem át őket :)

No comments:

Post a Comment