Pages

Friday, June 8, 2012

ANCHOR BAR – HOME OF THE ORIGINAL BUFFALO WINGS


Tegnap este jó kis spontán kimenőnk volt. Időben végeztem a vizsgával a suliban, a lányok aludtak így volt időnk kettesben elmenni az Anchor bárba, ahonnan a buffalo wings származik (csirkeszárny) !

A történet 1964-ig nyúlik vissza, amikor a bárba késő este beugrottak Dominic barátai, akik farkas éhesek voltak. Mit is kívántak volna, mint egy jó nagy adag csípős Buffalo wings-et. Ezt persze ekkor még nem tudták... Dominic az édesanyját, Teressa-t kérte meg, hogy csináljon, találjon már ki valamit. A csirkeszárnyakat nem igazán használták fel akkoriban, leginkább csak belefőzték a levesbe. Mivel aznap este más már nem volt a konyhán Teressa gondolt egyet és forró olajban kisütötte őket és tett rá egy spéci csípős szószt. (talán azt gondolhatta, hogy ezeknek a srácoknak ez is biztos jó lesz J ) Jó is lett, sőt óriási sikere lett, aminek gyorsan el is terjedt a híre.

A hely igazán hangulatos, olyan amerikai. A falak tele van rendszámtáblákkal az ország különböző részeiről, motorok vannak kiakasztva díszítésképp és ezernyi különböző apróság. Emellett pedig különböző híres emberek dedikált fotó sorakoznak még szépen teljes rendezetlenségben.

A csirkeszárnyakat egy hatalmas tálon hozták ki és szokás szerint zellerszárral és egy sajtszósszal tálaták (blue cheese). A sört pedig mi kértük! 
Ez az egy sört lehet inni vezetés mellett nagyon jó szabály, mindig meg kell állapítanom!

A vacsi nagyon finom volt, s majd a felét haza is hoztuk! Mivel csípős, így a kicsik ebből sajnos most kimaradnak. Mit fogunk mi egyszer kapni, hogyha nagyobbak lesznek és elolvassák, hogy milyen bulikról maradtak le ... J

No comments:

Post a Comment