Pages

Tuesday, June 12, 2012

BUBORÉKFÚJÓ



Az amerikaik szeretnek a gyerek dolgokban biztosra menni. Van egy újság, ami kifejezetten a kedvencem, hihetetlen biztonsági eszközök vannak benne, már direkt ezért várom a következő számot. Talán egyszer egy külön bolgbejegyzés is készül majd erről ... Nem is értem ezek nélkül, hogy tudtunk gyerekként életben maradni.

Ezt a buborékfújót viszont a szomszédaink találták az egyik kedvenc boltunkban (Family Dollár) és persze mi is rögtön beszereztünk belőle kettőt, természetesen kéket és rózsaszínt! Buborékfújó, ami kiömlésgátló tetővel van ellátva. Ugyanis akinek van gyereke az tudja, az üveget ő szeretné fogni.

Viszont a gyerkőc nagy örömében hirtelen megfeledkezik az egyik kezéről és egy másodperc alatt oda az egész móka. És ilyenkor mit lehet tenni... No ebben segít ez a tető, amire még a helyes békaformás fújóka részt is fel lehet akasztani nehogy elkallódjon! Mindez csupán 1 dollár! És nem is kevés 236 ml-ért! A lányaink otthon csak szigorúan a kádban fújhattak  itt viszont napok óta mindenhova visszük magunkkal. Az oviba, a sétához, a játszótérre, a kocsiba, a kismedencébe... Lehet-e ilyet otthon kapni, nem tudom, de ha kiürül zoknival kitömjük és visszük haza... utántöltő pedig otthon is van!

No comments:

Post a Comment