Pages

Saturday, October 15, 2011

FLYING BISON BREWERY

Voltunk sörgyárlátogatáson!




A wegmans-ben volt Flying Bison sörkóstoló, így közben beszélgettem a hostess lánnyal. Gyorsan megtudtam, hogy helyiek és, hogy van üzemlátogatás náluk és ingyenesen!!! Ma reggel fel is hívtam őket és bejelentkeztünk egy családi látogatásra.
Az üzem elég kicsi egy otthoni Soproni-hoz, vagy Dreher-hez képest no de ez mégiscsak egy családi vállalkozás négy munkással! Nem a külcsínre mennek rá az elsőre lejött, de a söreik nagyon finomak voltak. Rögtön egy talponállószerű helységbe érkeztünk, aholingyen mérték a kóstolókat. Mivel időben érkeztünk megkóstoltunk kétfélét kb egy-másfél decit adhattak, a gyerekek pedig alkoholmentes rootbeer-t kaptak. Ez a rootbeer kicsit negrós, vagy kanalas orvosság ízű, mindenesetre szerették! Végigvittek az üzemen megkóstoltuk a malátát is, ami enyhén pirított volt. Nagyon finom volt, simán is megvenném, de sörbe tényleg még jobb J
Megnéztük a víztisztóberendezést, főzőberendezéseket. Sajnos most nem volt palackozás, de mivel pici az üzem azt egy mobil gépsoron csinálják. Heti 6-7 nap dolgoznak, 11 éve csinálják az üzletet és olyan jól megy, hogy előre értékesítenek. (olyan sört is eladnak már papíron előre, amit még le se termeltek)
A végén még két másikféle sört is megkóstoltunk, a kicsik ittak még egy rootbeert és boldogan hazaindultunk, mindezt teljesen ingyen! Amikor megköszöntük a körbevezetést csak annyit mondtak, hogy jöjjünk máskor is!













Aki egyszer már volt itt egy ilyen ingyentúrán biztos vagyok benne, hogy hűséges fogyasztó lesz!


És egy video azoknak, aki azt hinnék, hogy 2-4 éves lányok nem szeretik a sörfőzdét :)


No comments:

Post a Comment