Pages

Saturday, October 15, 2011

WEGMANS

A Wegmans egy itteni élelmiszer lánc, ami az egyik legszélesebb választékot kínálja. Széles bio részleggel. Zöldség-gyümölcsöt még soha nem vettünk itt olyan drága, de a többi élelmiszerből sokkal nagyobb választék van mint máshol és az áruk se mindig extrém, például a teák itt a legolcsóbbak (eddig).

Van törzsvásárlói prgramjuk, amibe rögtön beléptünk, minden láncnál ezzel kezdünk mert megéri, sokkal többet nyújtanak ezek itt mint otthon. Itt rögtön kaptunk két ingyen kupont, egyet egy tuti bevásárlótáskára egy másikat pedig egy fűszerolajra.

És a választék egy sörös példán:














 A szezonsörök (oktoberfest, halloween, bisonfest stb) külön részen és egy külön hűtött rész is van nagyobb kartonoknak. Nem tudtam ellenálni így mi is vettünk 30 doboz sört, ez a legnagyobb kiszerelés. A választás nekem könyebb volt, csak a 4-5 legolcsóbb közül kellett kiválasztani egyet :)

Van egy cukorkás rész, ahol a hátsó tartályokból lehet kimérten vásárolni, felette pedig egy kisvasút megy :) Vonzza a gyerekeket.

Találtunk magyar terméket is, Szegedi pirospaprikát!






Jövő héten megint megyünk, Zsuzsi is belép a törzsvásárlói programba, még egy ingyen olaj még egy szatyor :) Utánna meg következhetnek a csajok is !


No comments:

Post a Comment