Pages

Thursday, May 3, 2012

BUFFALÓI IDŐJÁRÁS

Általában sablon beszélgetések témája az időjárás, de nem itt. Mindig történik valami extrém. Múlt héten még havazott is egy nap, a télikabátot vissza kellett venni. Van egy helyi mondás is, amit emlegetni szoktak a helyiek: „Nem tetszik az időjárás? Akkor csak várj egy negyed órát! J

És van benne igazság. Mi is megtapasztaltuk, hogy egyszer egy napon belül volt hó, eső, jegeseső és napsütés. Télen is volt olyan, hogy egy hirtelen hózápor után kisütött a nap és ez még kétszer megismétlődött aznap.

Mára pedig beköszöntött a nyár! Tegnap még fűtöttünk most meg 82 fahrenheit (27.6 celsius) van a lakásban. Tegnap délután tört be a meleg valami trópusi páratartalommal, ami mára azért jobb lett és egész nap gyönyörű napsütéses időnk volt.

A páratartalom miatt kicsit nyári tóparti/folyóparti hangulata van. Kár, hogy hiába van közel a tópart (légvonalban egy kilométer lehet) nincs igazán a mi részünkön sétálós szakasz, kocsival kell bemenni a kikötői részre.

Azért hangulatosan töltöttük a napot! Nagyot játszottunk, labdáztunk a Delaware parkban, ahol még egy bringás jégkrémárus is megjelent, csak 1 dollár volt darabja, így volt is forgalma rögtön!

No comments:

Post a Comment