Pages

Saturday, May 19, 2012

VIZSGÁK

Befejeződött a tavaszi szemeszter! Juhúúú!!! Múlt hét szerda este volt az utolsó vizsgám és most másfél hét szünet van! Csak azért ennyi mert már kezdődik is a nyári szemeszter. Igen, a suli nagyrészt ki fog ürülni, de a graduate (~felnőttképzés) megy tovább. Két hathetes etap lesz.
De egyelőre még a tavaszi szemeszterről! Szóval a jegyek:

A szakmai gyakorlatra nem osztottak jegyet, ott csak megfelelt vagy nem megfelelt van, a többiből sikerült A-t kapni. Soha nem hajtottam igazán jegyekre, de most éreztem, hogy A-kat szeretnék kapni mindenből. Azért kihívás volt, és azért az egyikből csak A- lett J

Nagyon tetszett a statisztika, igazán életszerű példák voltak, meg a szakmai életbe is lehetne használni. Kicsit hiányzott, hogy nem minden feladathoz használtunk excel-t így a éles bevetés előtt ezeken még kellene gondolkozni / keresgélni a neten, hogy automatizáltan működjön.
A kedvencem az operations planning & controll volt. Gondolatébresztő és igazán életszerű volt. Ezzel azért foglalkozni kellett. A követelmény hat darab négyoldalas esettanulmány, hat online kvíz, egy féléves és egy szemeszter végi vizsga volt.
A corporate finance pedig inkabb olyan terület volt, amit már ismertem, így viszonylag könnyebben ment.

Hétfőn pedig kezd a nyári szemeszter...

No comments:

Post a Comment