Pages

Sunday, May 20, 2012

COLD STONE CREAMERY II.

Anyáknapi meglepetésként, köszöntésként meghívott Zoli minket egy igazán nekünk való helyre. Tavaly már játunk itt, nem kellett kétszer mondani, hogy menjünk. A lányok igaz már nem emlékeztek rá, de mikor kiderült, hogy lehet eperfagyit enni ebéd után rögtön vették a cipőjüket.

Mi viszont a „napi” kínálatot látva elcsábultunk egy fagyikompozíciónak, amit nem is bántunk meg. Szinte kettőnknek is sok volt és csodás kombinációja volt a tökéletes ízélménynek. 
Az alja csokitorta (mert a brownie, pont elfogyott), ami puha és omlós, felette csokifagyi, ami hideg és édes, jelentős mennyiségű sűrű tejszínhab csokiöntettel, ami lágy és krémes és mindezt megkoronázva  ropogós sósmandula darabkák a tetején. Az amerikaiak mégis tudnak valamit az édességekről! Már másnap bevállaltunk volna egy újabbat!

A boltban már pretzel-es (sósrúd, perec) mogyoróvajas jégkrémmel is találkoztunk, amit szeretnénk kipróbálni! Otthon is érdemes kísérletezni új ízekkel! 

Micsoda álommunka lehet ezeket az ízeket összekombinálni! J


No comments:

Post a Comment