Pages

Monday, December 26, 2011

CSERKÉSZKARÁCSONY

A cserkészkarácsonyt már 16-án megtartották, ahol nem csak a gyerekek voltak, hanem a szülők is. Volt ajándékozás is. Minden gyerek húzott egy nevet még a mikulásbulin és Neki kellett valami apró ajándékkal készülni. Cserkészfoglalkozás most nem volt.
 
Érkezés és egy kis beszélegetés után kezdődött is a „megemlékezés”. Volt gyertyagyújtás egy pár jó szó és jött is ajándékbontogatás. A várthoz képest és a megbeszélt kerethez képest rengeteg ajándékot kaptunk. 
A lányok alig győzték nyitogatni. Odavannak a konyhás, boltos játékokért így előre leegyeztette Zsuzsi, hogy ennek örülnének igazán. 
A mennyiség azért meglepett, 4 kosárnyi műanyag, papír és fa zöldség-gyümölcs, kenyér és egyéb kiegészítőt kaptak. Ennek egy része tépőzáras, így az ételeket fel is lehet szeletelni. Ilyenük otthon is volt, és nagyon szerették! Az öröm nem maradt el, mikor hazaértünk egész este készítették a szendvicseket, még a fürdőkádban is gyümölcslevest csináltak egy műanyag tálban és alig akartak lefeküdni, végül fél tizenegy körül dőltek ki.

No comments:

Post a Comment