Pages

Thursday, July 26, 2012

DENNY’S


Úgy tűnik megtaláltuk a kedvenc kajálós éttermes helyünket. A másikról már írtunk, bár az fagyizós, a Cold Stone Creamery.

A Denny’s-be már egy ideje terveztünk ellátogatni. 
Most viszont, hogy a Watertown-i szállásunktól gyalog egy percre volt és vacsorára farkas éhesek voltunk úgy döntöttünk a lányokkal, hogy gyorsan átszaladunk. Ez annyira tetszett nekik, hogy mikor arról érdeklődtünk mi volt a legjobb a kirándulás során, ezt választották, azaz hogy az étterembe átszaladni.

A hely nemrég nyílt meg ebben a városban, tipikus amerikai étterem borzasztó hideggé fagyasztva. Ezt egy kicsit elrontottuk, mert annyira siettünk, hogy még egy kardigánt sem raktunk be. Így a vacsora végére már a lányokkal libabőrösök voltunk. A választás a női részen gyorsan ment, a gyerekek sültkrumplit kértek, amit mi azért kiegészítettünk egy kis előétellel, azaz rántott sajt, hagymakarika és husi tállal finom paradicsomszósszal.

Részemről sem volt kérdéses, hogy mit fogonk enni. Fánk szenvedélyem kiegészült a hamburger rajongással. Na de nem az olyan gyorséttermi lapos üres fajtával, hanem a másfél-két centis jól átsütött marhahússal és jó sok finomsággal megpakolva. Most egy gombás változat nyert. Zoli egy Zesty Nacos-t választott, ami rá nem jellemző, de úgy tűnik hogy belenyúlt valami nagyon tutiba. A fél adagja is hatalmas volt, az enyhén csípős fűszeres darálthús, sajttal, hagymával sok sűrű tejföllel és tortilla chips-szel.

Annak ellenére, hogy ez is egy gyorsétteremlánc-nak mondható, minden nagyon finom volt, házias ízekkel. Az árak is rendben voltak és a méretek is!

A gyerekek mint, ahogy ez lenni szokott kaptak kis színezőt zsírkrétával, míg kihozták az ételt és az innivalót is egy jópofa műanyagpohárban kapták, aminek fedőkupakja is volt. Teljesen bejött Nekik is, végig beszélgették a vacsit majd a végén már táncoltak is! Igazi kis bulit csaptak J

No comments:

Post a Comment