Pages

Tuesday, July 10, 2012

GREASE


Nyaralásunkból hazaérkezve újabb program várt ránk. Mivel „hivatalos” gyerekvigyázónk is visszatért  a West Tupper-re így szabad estét kaptunk.

Szabadtéri moziba töltöttük kettesben az időnket. No nem olyan autós mozi félében, hanem a városban egy zöld részén csak úgy a fűbe, mások pokrócra, kempingszékbe leülve. De mégis mindez, hol? Niagara Falls-ban, a vízeséstől nem messze! Az útról egyik irányba a casino másik oldalt pedig a kanadai Skyler tower látszott.
A kezdés igaz jól megcsúszott valami technikai probléma miatt, de mivel nem adtuk fel és kitartóak várakoztunk még két adag ajándék frissen sütött pattogatott kukoricát is kaptunk a kitartásunkért. A közönség vegyes volt, egészen a legkisebbektől az idősebb korosztályig.

nagyon keni
Ez a film itt valószínűleg mást jelent, mint annak idején nálunk vetítve. Valaki még személyesen meg is élhette ezeket az élményeket. Most már nekünk is többet jelent, leginkább, hogy az énekek szövegét is megértettem, nem úgy mint annak idején szalagos kazettáról otthon hallgatva.

Az életérzés meg igazán egyedi volt. Ülni egy kis téren, popcorn-al a fűben, mögöttünk a kólaárus a filmben pedig John Travolta a fekete öltönyében + rózsaszín ingben, zokniban pörög.

 Évek múlva  pedig mi is biztosan emlegetni fogjuk, hogy emlékszel, mikor amerikában a fűben ülve néztük kettesben a Grease című filmet? J

No comments:

Post a Comment