Pages

Friday, July 6, 2012

EMESE NÉVNAP


Emese névnap hivatalosan július 5-én van, az ajtó félfánkon lévő rózsaszín visszaszámlálós cetlinken sárgával bejelölve, hogy ő is tudja. De mi tegnap ünnepeltük meg családilag, mert ma Zoli dologzik és iskolában is van. Az ünnepelt barackos sütit választott, de természetesen Nóri az eperhez ragaszkodott, így mindkettőt tettem bele. De hozzáteszem, hogy a készítésében is sokat segített! J

Emese ebédnél folyamatosan azt tudakolta, hogy ugye neki is jár ajándék, mert Nóri is kapott a névnapjára Dorás kirakót és hogy pontosan hol is van az ajándéka, na meg ugye be van-e csomagolva. 
Ebéd után még várni kellett, mert Zolinak még akadt egy kis dolga, de utána már megköszöntöttük. 
Egy újraragaszhatós matrciás füzetet kapott, amiben egy ház különböző részeit, konyha, fürdő, gyerekszoba... kellett berendezni. Kb. 1,5-2 órát tölött vele, mert az egészet egyszerre megcsinálta! Este viszont nekem is jó kis időbe telt, mire mindent leszedegettem, hogy ma újra kezdhessen. 

Volt még egy másik apró ajándéka, de ez titok, mert ajándékba is ilyet viszünk az otthoni gyerekeknek! Ssss... De Emese tényleg örült a matricázósnak, mert este lefekvésnél még külön meg is köszönte!  Délután még kimentünk a kikötőbe megnézni a júlisus 4-dikei ünnepséget, ahol egy hatalmas homokozót találva (ami itt igazán ritkaságnak számít) Emese gyurmát készített! De a legnagyobb ajándék az volt mégis, hogy az egész napot vele tölthettük négyesben!

No comments:

Post a Comment