Pages

Monday, July 23, 2012

PISTA BÁCSI


Van egy pár fontos bácsi az életünkben, akiket a lányok sokszor emlegetnek. Egyikük Pista bácsi, aki autószerelő és ha megbetegszik az autó vagy a szomszédéké vagy csak olajcsere kell, akkor hozzá járunk!

akcióban a szerelőcsapat
Mindemellett nagy türelemmel is rendelkezik, mert az előjövő dolgokon kívül mindig átnézi a kocsit, hogy minden rendben van-e és arra is figyel, hogy mindent embernyelven mondjon el, annak is, aki kevesbé ért a kocsikhoz.

Hétvégén telefonos távsegítséget kértünk Tőle, mert mi Kanadában voltunk miközben az autó kipufogócsöve egy nagyobb fekvőrendőrön elvált. Konkrétan, akkora fekvőrendőr volt, hogy leért az autó alja. Nagyobb gond nem lett csak szétcsúszott a katalizátor és a hosszú kipufogócső az illesztésnél.

jól bírta !
Mivel külföldön nem működik az amerikai autóklub (AAA – triple A) így egy eléggé Mc Gájver-es megoldás maradt. 
Több alternatívát is kaptunk, de ez volt az, amit szervíz, autósbolt és nagyobb szaktudás nélkül én is meg tudtam bütykölni. 

Kólásdoboz, rézdrót és két vizes tömlőbilincs. Így három dollárból és némi házi barkácsolással hazajutottunk. A héten természetesen benézünk a mesterhez, levesszük ezt a házi tapaszt és összeforasztja, megcsinálja amit kell.

1 comment:

  1. Szia Z, nem semmi:) Kólás doboz, meg tömlőbilincs, igazán kalandos utazásnak hangzik!

    ReplyDelete